Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Oakley kategoriat

Oakley

Oakley on Amerikkalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita niin ammatti- kuin myös amatööriurheilijoille. Oakley pyrkii takaamaan parhaan suorituksen innovatiivisilla ja teknisillä ominaisuuksilla, joiden ansiosta Oakleyn tuotteet ovat huippuluokkaa. Oakleyn tuotteissa on huomioitu toimivuus eri olosuhteissa sekä monipuolisuus, jonka ansiosta tuotteet sopivat niin urheiluun kuin päivittäiseen elämäänkin.

Intersportin valikoimasta löydät Oakleyn laadukkaat lasit ja laskettelulasit, joista brändi on tunnettu. Meiltä löydät paljon eri väreillä ja ominaisuuksilla varustettuja laseja jokaisen mieleen ja käyttötarkoitukseen. Tutustu Intersportin valikoimaan joko verkossa tai lähimmässä Intersportin myymälässä! Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mieluusti löytämään etsimäsi.

Paljonko Oakley -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Oakley -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Oakley -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - laskettelulasit, Oakley O-Frame Pro 2.0 XL White Red w/ DarkGrey&Persimmon - laskettelulasit ja Oakley O-Frame Pro 2.0 XM Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - laskettelulasit.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Oakley

4.5/5

Perustuu 4 arvosteluun