Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Oakley
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Oakley

  Oakley on Amerikkalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita niin ammatti- kuin myös amatööriurheilijoille. Oakley pyrkii takaamaan parhaan suorituksen innovatiivisilla ja teknisillä ominaisuuksilla, joiden ansiosta Oakleyn tuotteet ovat huippuluokkaa. Oakleyn tuotteissa on huomioitu toimivuus eri olosuhteissa sekä monipuolisuus, jonka ansiosta tuotteet sopivat niin urheiluun kuin päivittäiseen elämäänkin.

  Intersportin valikoimasta löydät Oakleyn laadukkaat lasit ja laskettelulasit, joista brändi on tunnettu. Meiltä löydät paljon eri väreillä ja ominaisuuksilla varustettuja laseja jokaisen mieleen ja käyttötarkoitukseen. Tutustu Intersportin valikoimaan joko verkossa tai lähimmässä Intersportin myymälässä! Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mieluusti löytämään etsimäsi.

  Paljonko Oakley tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Oakley-kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Oakley tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oakley O-Frame Pro 2.0 XL White Red w/ DarkGrey&Persimmon - laskettelulasit, Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - laskettelulasit ja Oakley O-Frame Pro 2.0 XM Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - laskettelulasit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.