Sisältöön
Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset... Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset julkaistu!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETPadded High Sports Bra W -naisten urheiluliivit

Erittäin tukevat urheiluliivit, jotka tarjoavat äärimmäistä mukavuutta. Perinteinen muotoilu säädettävillä olkaimilla.

79,90 €
Väri
Musta
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Erittäin tukevat urheiluliivit, jotka tarjoavat äärimmäistä mukavuutta. Perinteinen muotoilu säädettävillä olkaimilla. Alaosan leveä paneeli huolehtii, että liivit pysyvät varmasti paikoillaan. Erinomainen vaihtoehto juoksuun ja intensiiviseen harjoitteluun sekä myös vapaa-aikaan antamaan tukevuutta. Verkkomaiset alueet takaavat hyvän hengittävyyden. Olkaimet on mahdollista asettaa myös ristiin lisätuen takaamiseksi, jolloin tank-top mallisen treenipaidan kanssa olkaimet jäävät siististi piiloon paidan alle. 

  • Säädettävät olkaimet
  • Alaosassa leveä paneeli
  • Hyvä hengittävyys
  • Ventilaatioverkko keskellä sekä kyljissä
  • Olkaimet mahdollista kiinnittää ristiin
  • Oeko-Tex 100
Tukitaso:Korkea

Tuotenumero
13071-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Liivit, Odlo

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.