Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Odlo

Norjalaiset juuret, sveitsiläinen kehitystyö. Odlo valmistaa toiminnallisia ja laadukkaita urheiluvaatteita aktiivisille liikkujille, jokaiseen vuodenaikaan.

Odlo - käyttömukavuutta ja tyyliä

Odlo tarjoaa käyttömukavuutta ja tyyliä, josta ei voi olla pitämättä. Tuotteet uusine innovaatioineen luovat tunteen, jossa hauskanpito on iso osa arkea sekä urheilua.

Odlo kategoriat

ODLO

Norjalaiset juuret, sveitsiläinen kehitystyö: Yli 70 vuoden kokemuksella Odlo valmistaa toiminnallisia ja laadukkaita urheiluvaatteita aktiivisille liikkujille, jokaiseen vuodenaikaan. Erittäin kattavasta mallistosta löytyy tuotteita muun muassa juoksuun, hiihtoon, ulkoiluun ja pyöräilyyn unohtamatta kuitenkaan teknisiä aluskerrastoja, joista brändi on saanut alkunsa.

Urheilupukeutumisessa Odlon filosofia on aina ollut ”sisältä ulospäin” mikä tarkoittaa sitä, että alusvaatteet ja aluskerrastot ovat se ydintoiminta, jonka ympärille kaikki rakentuu. Tuotteiden erinomainen laatu ja tekniset ominaisuudet takaavat luotettavuutta toiminnan joka saralla, olosuhteista riippumatta. Luotettavuuden lisäksi Odlo tarjoaa vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta ja tyyliä, josta ei voi olla pitämättä. Tuotteet heijastuvat siihen, että hauskanpito on iso osa arkea sekä urheilua.

Kestävä kehitys ja sosiaalinen vastuu ovat olleet Odlon yrityskulttuurin ytimessä perustamisesta lähtien. Siksi jatkuvasti yhä useampi tuote on valmistettu osittain tai kokonaan luonnonmateriaaleista tai kierrätetyistä muovipulloista. Sosiaalinen vastuu ja ympäristöasiat otetaan vakavasti, jotta myös tulevaisuuden sukupolvet voivat nauttia aktiviteeteista kauniissa ja puhtaassa luonnossa. Odlon suuri tavoite on, että kaikki mallistossa olevat tuotteet on valmistettu kierrätetyistä tai ympäristöystävällisistä materiaaleista vuoteen 2030 mennessä. Jokainen teko on aina askel eteenpäin – Engineers of active layers since 1946.

Intersportista löydät laajan valikoiman toiminnallisia Odlo-vaatteita vapaa-aikaan ja urheiluun. Olipa mielessäsi laadukkaat Odlo-vaatteet tai Odlo-alusasut, Odlon valikoimasta löydät etsimäsi. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Odlo-vaatteet netistä tai tutustu Odlon valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos ulkona liikkuminen on intohimosi, muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi.

Arvostelut: Odlo

4.5/5

Perustuu 8 arvosteluun