Sisältöön

Pearl Izumi Elite Therm Arm Warmer Ux
Pearl Izumi Elite Therm Arm Warmer Ux

Elite Therm Arm Warmer Ux -irtohiha

PI Elite Thermal Irtohihat. Thermal vuori ja PI Dry pinnoite joka hylkii vettä ilman että hengittävyys kärsii. Unisex    

44,90 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

PI Elite Thermal Irtohihat. Thermal vuori ja PI Dry pinnoite joka hylkii vettä ilman että hengittävyys kärsii. Vettähylkivä ominaisuus ei poistu pesusta edes sadan pesukerran jälkeen. 

  • Heijastavat yksityiskohdat lisämään turvallisuutta pimeällä.
  • Unisex

Tuotenumero
14372002

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Asusteet, Pearl Izumi

Teknologiat

ELITE

ELITE-sarja on suunniteltu vastaamaan innokkaiden pyöräilijöiden suorituskykyvaatimuksiin. Koko sarjalle on tunnusomaista Pearl Izumi ELITE Transfer -materiaalien maailmankuulu ergonominen rakenne ja kyky siirtää kosteutta pois iholta pitäen olosi mukavana kaikissa oloissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.