Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Pearl Izumi

MoneyBackGuarantee 60 days

Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi Pearl Izumin tuotteeseen saat palauttaa sen kuittia vastaan jopa 60 päivää ostopäivän jälkeen ja saat rahasi takaisin.

LifeTimeWarranty

Mikäli tuote ei toimi tyydyttävällä tavalla johtuen materiaali- tai valmistusvirheestä jopa pitkän ajan käytön jälkeen, saat rahasi takaisin kuittia ja tuotetta vastaan tuotteen ostopaikasta. Takuu ei kata onnettomuudesta, väärinkäytöksestä, huolimattomuudesta, muokkauksesta tai normaalista kulumisesta johtuvia tuotevirheitä.

Pearl Izumi kategoriat

PEARL iZUMi

Yhdysvaltalainen PEARL iZUMi kuuluu maailman johtavimpiin pyöräilymerkkeihin. Jo 1950-luvulla perustetulla brändillä on pitkä historia laadukkaiden pyöräilyvaatteiden ja -varusteiden valmistajana. PEARL iZUMi -tuotteet tunnetaan erityisesti huippulaadukkaiden teknisten materiaalien osaajana. PEARL iZUMi -vaatteissa yhdistyy hengittävyys, säältä suojaavat ominaisuudet sekä funktionaaliset tekniset yksityiskohdat. PEARL iZUMi -vaatteiden huippuominaisuuksiin kuuluu myös niiden tarkkaan harkittu muotokieli ja vartaloa myötäilevät leikkaukset, jotka tuovat mukavuutta ja suorituskykyä pyöräilyyn. Loistavien teknisten ominaisuuksien lisäksi PEARL iZUMi -vaatteet erottuvat tyylikkäällä värimaailmallaan ja designillaan. Korkean laadun, toimivuuden ja upean tyylin ansiosta PEARL iZUMi -vaatteet ja varusteet kuuluvat myös monien huippupyöräilijöiden ja -triathlonistien vakiovarustukseen.

PEARL iZUMi tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja tyylikkäitä pyöräilyvaatteita ja -varusteita naisille ja miehille. Brändin valikoimasta löytyy muun muassa eri vuodenaikoihin ja sääoloihin soveltuvia pyöräilytakkeja, paitoja sekä haalareita. Valikoimasta löytyvät myös laadukkaat ja parhaista teknisistä materiaaleista valmistetut PEARL iZUMi -pyöräilyhousut ja -pyöräilytrikoot. PEARL iZUMi tarjoaa myös erityisesti pyöräilyyn soveltuvat tekniset alusvaatteet naisille ja miehille. Täydelliseen pyöräilyvarustukseen kuuluvat myös asusteet ja varusteet, joita myöskään PEARL iZUMi ei ole unohtanut. PEARL iZUMi -kengät ja pyöräilyhanskat ovat brändin vaatteiden tavoin huippulaadukkaita, virtaviivaisia ja tyylikkäitä.

Haluatko löytää parhaat vaatteet pyöräilyyn? Intersportista löydät kaikki tyylikkäät ja toimivat PEARL iZUMi  -pyöräilyvaatteet ja -varusteet naisille ja miehille. Olipa mielessäsi sähäkkä pyöräilytakki tai tekniset pyöräilyhousut, PEARL iZUMin valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Brändin laajasta valikoimasta löydät aina sesongin upeimmat värit, joiden avulla erotut niin maantiellä kuin maastossakin. Mikäli kaipaat apua juuri sinulle sopivimman pyöräilyvarustuksen valintaan, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi.

Tilaa PEARL iZUMi -tuotteet netistä helposti tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi: katso esimerkiksi polkupyörät, pyöräilykypärät ja Shimano-pyöräilyvalikoima.

Arvostelut: Pearl Izumi

4.44/5

Perustuu 18 arvosteluun