Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Pearl Izumi

MoneyBackGuarantee 60 days

Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi Pearl Izumin tuotteeseen saat palauttaa sen kuittia vastaan jopa 60 päivää ostopäivän jälkeen ja saat rahasi takaisin.

LifeTimeWarranty

Mikäli tuote ei toimi tyydyttävällä tavalla johtuen materiaali- tai valmistusvirheestä jopa pitkän ajan käytön jälkeen, saat rahasi takaisin kuittia ja tuotetta vastaan tuotteen ostopaikasta. Takuu ei kata onnettomuudesta, väärinkäytöksestä, huolimattomuudesta, muokkauksesta tai normaalista kulumisesta johtuvia tuotevirheitä.

Pearl Izumi kategoriat

PEARL iZUMi

Yhdysvaltalainen PEARL iZUMi kuuluu maailman johtavimpiin pyöräilymerkkeihin. Jo 1950-luvulla perustetulla brändillä on pitkä historia laadukkaiden pyöräilyvaatteiden ja -varusteiden valmistajana. PEARL iZUMi -tuotteet tunnetaan erityisesti huippulaadukkaiden teknisten materiaalien osaajana. PEARL iZUMi -vaatteissa yhdistyy hengittävyys, säältä suojaavat ominaisuudet sekä funktionaaliset tekniset yksityiskohdat. PEARL iZUMi -vaatteiden huippuominaisuuksiin kuuluu myös niiden tarkkaan harkittu muotokieli ja vartaloa myötäilevät leikkaukset, jotka tuovat mukavuutta ja suorituskykyä pyöräilyyn. Loistavien teknisten ominaisuuksien lisäksi PEARL iZUMi -vaatteet erottuvat tyylikkäällä värimaailmallaan ja designillaan. Korkean laadun, toimivuuden ja upean tyylin ansiosta PEARL iZUMi -vaatteet ja varusteet kuuluvat myös monien huippupyöräilijöiden ja -triathlonistien vakiovarustukseen.

PEARL iZUMi tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja tyylikkäitä pyöräilyvaatteita ja -varusteita naisille ja miehille. Brändin valikoimasta löytyy muun muassa eri vuodenaikoihin ja sääoloihin soveltuvia pyöräilytakkeja, paitoja sekä haalareita. Valikoimasta löytyvät myös laadukkaat ja parhaista teknisistä materiaaleista valmistetut PEARL iZUMi -pyöräilyhousut ja -pyöräilytrikoot. PEARL iZUMi tarjoaa myös erityisesti pyöräilyyn soveltuvat tekniset alusvaatteet naisille ja miehille. Täydelliseen pyöräilyvarustukseen kuuluvat myös asusteet ja varusteet, joita myöskään PEARL iZUMi ei ole unohtanut. PEARL iZUMi -kengät ja pyöräilyhanskat ovat brändin vaatteiden tavoin huippulaadukkaita, virtaviivaisia ja tyylikkäitä.

Haluatko löytää parhaat vaatteet pyöräilyyn? Intersportista löydät kaikki tyylikkäät ja toimivat PEARL iZUMi  -pyöräilyvaatteet ja -varusteet naisille ja miehille. Olipa mielessäsi sähäkkä pyöräilytakki tai tekniset pyöräilyhousut, PEARL iZUMin valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Brändin laajasta valikoimasta löydät aina sesongin upeimmat värit, joiden avulla erotut niin maantiellä kuin maastossakin. Mikäli kaipaat apua juuri sinulle sopivimman pyöräilyvarustuksen valintaan, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi.

Tilaa PEARL iZUMi -tuotteet netistä helposti tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi: katso esimerkiksi polkupyörät, pyöräilykypärät ja Shimano-pyöräilyvalikoima.

Arvostelut: Pearl Izumi

4.13/5

Perustuu 24 arvosteluun