Sisältöön

Pearl Izumi Elite Thermal Leg Warmer Ux
Pearl Izumi Elite Thermal Leg Warmer Ux

Elite Thermal Leg Warmer Ux -säärystimet

PI Elite Thermal Irtolahkeet. Thermal vuori ja PI Dry pinnoite joka hylkii vettä ilman että hengittävyys kärsii.

69,90 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

PI Elite Thermal Irtolahkeet. Thermal vuori ja PI Dry pinnoite joka hylkii vettä ilman että hengittävyys kärsii. Vettähylkivä ominaisuus ei poistu pesusta edes sadan pesukerran jälkeen.

  • 3M heijästimet lisämään turvallisuutta pimeällä.
  • Unisex

Tuotenumero
14372004

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Asusteet, Pearl Izumi

Teknologiat

ELITE

ELITE-sarja on suunniteltu vastaamaan innokkaiden pyöräilijöiden suorituskykyvaatimuksiin. Koko sarjalle on tunnusomaista Pearl Izumi ELITE Transfer -materiaalien maailmankuulu ergonominen rakenne ja kyky siirtää kosteutta pois iholta pitäen olosi mukavana kaikissa oloissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.