Sisältöön

Pearl Izumi Zephrr Jacket W Pearl Izumi Zephrr Jacket W
Pearl Izumi Zephrr Jacket W
Pearl Izumi Zephrr Jacket W

Zephrr Jacket W -naisten tuulitakki

Pearl Izumi W Zephrr Jacket tuulitakki vettähylkivällä PI DRY käsittelyllä.

109,00 €
Väri
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pearl Izumi W Zephrr Jacket naisille. Tämä tuulen pitävä takki hengittää hyvin ja PI DRY käsittely hylkii vettä tehokkaasti. Takki pakkautuu pieneen tilaan esim. ajopaidan taskuun joten sen pitäminen mukana lenkeillä on helppoa ja se on nopeasti otettavissa käyttöön mikäli keli muuttuu yllättävästi. 

Takissa on kahteen suuntaan aukeava vetoketju joten tuulettaminen ajon aikanana tehty helpoksi. Zephrr takki on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista ja siinä on yksi vetoketjullinen takatasku. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeällä.

Tuotenumero
11232007

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Pearl Izumi

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.