Sisältöön

King Pro FG/AG -jalkapallokengät (ag)

Kontrolli ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. Jalkapallojalkine, joka palvelee entistä paremmin pelaajan tarpeita - luontoa unohtamatta. 

120,00 €
Väri
Keltainen
Keltainen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kontrolli ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. KING PRO vie pelin uudelle tasolle. Innovatiiviset materiaalit palvelevat entistä paremmin pelaajan tarpeita - luontoa unohtamatta. 

  • K-BETTER – kestävä ja joustava, ei-eläinperäinen päällismateriaali on valmistettu kierrätetyistä kuiduista, mikä pienentää tuotteen ympäristövaikutusta.
  • Kevyen TPU-ulkopohjan kartionmalliset nappulat antavat pelaajalle erinomaisen kontrollin
  • Matala slip-on -malli
  • Sopii sekä luonnon- että tekonurmelle
Alusta:Luonnonnurmi,Tekonurmi
Jalkapallokenkätyyppi:AG

Tuotenumero
107566

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, Puma

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.