Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten jalkapallokengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (30)
  30 / 30 tuotetta

  Miesten jalkapallokengät

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten jalkapallokengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten jalkapallokengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten jalkapallokengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten jalkapallokengät mm. merkeiltä Puma, Nike. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Puma Future Z 3.4 Fg/ag -jalkapallokengät (fg), 85.00€.

  Paljonko miesten jalkapallokengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat miesten jalkapallokengät -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 294.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten jalkapallokengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Future Z 3.4 Fg/ag - jalkapallokengät (fg), Puma Future Z 1.4 Fg/ag - jalkapallokengät (fg) ja Nike Mercurial Vapor 15 Club Ic Ind - jalkapallokengät (ic) sekä suosituin merkki on Puma.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten jalkapallokengät

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun