Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetMiesten jalkapallokengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten jalkapallokengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (44)
  44 / 44 tuotetta

  miesten jalkapallokengät

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten jalkapallokengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten jalkapallokengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten jalkapallokengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten jalkapallokengät mm. merkeiltä Adidas, Nike, Puma. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Predator Freak .1 AG -jalkapallokengät (ag), 229.00€.

  Paljonko miesten jalkapallokengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten jalkapallokengät-kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten jalkapallokengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma PUMA Ultra 1.3 FG/AG - jalkapallokengät - miesten jalkapallokengät (fg), adidas Copa Sense.1 AG - jalkapallokengät (ag) ja Puma FUTURE Z 1.2 FG/AG - jalkapallokengät sekä suosituin merkki on Puma.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten jalkapallokengät

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun