Sisältöön

King Ultimate FG/AG -jalkapallokengät (ag)

Jalkapallojalkine, jossa yhdistyy uusi rohkea design, innovatiiviset materiaalit sekä enemmän vakautta ja kontrollia pelaajalle antava teknologia. 

149,00 €
Normaalihinta: 210,00 €
30pv alin hinta: 99,90 € Lisätietoa
Väri
Musta
Valkoinen
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kontrolli ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. Legendaarinen KING on palannut uudella rohkealla ilmeellä ja innovatiivisilla materiaaleilla, jotka palvelevat entistä paremmin pelaajan tarpeita - luontoa unohtamatta. 

  • K-BETTER - Ympäristövaikutuksia vähentääksemme jalkineen valmistuksessa on käytetty 60 kierrätettyä materiaalia. 
  • Uudenlainen muotoilu kannassa tuo jalkineeseen lisää vakautta ja kartionmalliset nappulat antavat pelaajalle paremman kontrollin
  • Matala slip-on -malli
  • Sopii sekä luonnon- että tekonurmelle
Alusta:Luonnonnurmi,Tekonurmi
Jalkapallokenkätyyppi:AG

Tuotenumero
107097

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, Puma

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.