Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaRab Downpour Eco Pants W Rab Downpour Eco Pants W Rab Downpour Eco Pants W Rab Downpour Eco Pants W Rab Downpour Eco Pants W
Rab Downpour Eco Pants W
Rab Downpour Eco Pants W
Rab Downpour Eco Pants W
Rab Downpour Eco Pants W
Rab Downpour Eco Pants W

Downpour Eco Pants W -naisten kuorihousut

Naisten kuorihousut

84,90 €
Hinta verkossa
30 päivän alin hinta: 84,90 €
Hinta alunperin: 99,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Downpour Eco kuorihousut ovat seuraavan sukupolven vedenpitävät housut ulkoilijoille ja retkeilijöille, jotka ovat halukkaita sekä suojelemaan maailmaa että tutkimaan sitä.

Housut on tehty kierrätetystä 2,5-kerroksisesta Pertex® Revolve -kankaasta, jossa on PFC vapaa DWR-käsittely. Se on Rabin ensimmäinen monopolymeerinen vedenpitävä housu, jossa on polyesteripäällinen ja kalvo, mikä tarkoittaa, että sen lisäksi, että se on 100 % kierrätetty, sen voi myös tulevaisuudessa kierrättää kokonaan eteenpäin sen käyttöiän lopussa. Housuissa yhdistyy ekologisuus useisiin käytännöllisiin ominaisuuksiin, mukaan lukien kevyesti joustava vyötärönauha ja polvipituiset vetoketjut, jotta voit vetää ne kenkiesi yli sään muuttuessa.

Pehmeä, kevyt ja käyttäjäystävällinen, se on ihanteellinen pakattava ratkaisu viikonloppumatkailijoille ja kokeneille retkeilijöille leudoissa mutta vaihtelevissa olosuhteissa.

  • Täysresori vyötäröllä, jossa kiristysnyörillä säädettävä etuosa
  • Säärien kohdalla polvipituinen YKK vetoketju myrskysuojalla
  • Kiristysnyörillä säädettävä helma
  • Kierrätetty 50D polyesteri 2,5L polyesterikalvolla / Pertex Shield Revolve / 98gsm / HH: 20 000 mm / MVTR: 20 000 g/m2/24 tuntia / PFC-vapaa DWR käsittely
  • Regular fit
  • Paino 205g

Tuotenumero
QWG-85

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Rab

Vastuullinen valinta

Tuotteessa huomioitu jatkokierrätettävyys

Valikoimamme tuote, jonka suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu tuotteen parempi kierrätettävyys esimerkiksi materiaalivalintojen kautta. Tuote voi olla kaikki tarvikkeetkin huomioiden valmistettu kokonaan yhdestä materiaalista, esimerkiksi polyesteristä, jolloin sen kierrättäminen polyesterin uusiokäyttöä varten on tehokkaampaa.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

Pertex© Shield Revolve

Kevyt ja hengittävä vedenpitävä kangas, joka on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista. Monopolymeerirakenteen ansiosta se on paljon helpompi kierrättää sen käyttöiän lopussa kuin useista eri polymeerikerroksista valmistetut kankaat.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.