Sisältöön

Alphacross 5 Gtx -miesten maastojuoksukengät

Miesten monipuolinen ja vedenpitävä polkukenkä aktiivisille lenkeille tai spontaaneihin seikkailuihin. Pitävä Contagrip ulkopohja.

130,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen Alphacross 5 Gtx ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Monipuolinen ja vedenpitävä polkukenkä aktiivisille lenkeille tai spontaaneihin seikkailuihin. 

Kenkä sopii kaikkeen ulkoiluun, mutta on parhaimillaan polkujuoksulenkillä metsäpoluilla ja epätasaisessa maastossa. Kengän Contagrip ulkopohjassa on isot nappulat, jotka sekä irroittavat mudan pohjasta ja antavat hyvän pidon maastossa.

Kengän Fuze Foam välipohja tarjoaa pehmeän, mutta dynaamisen askelluksen.

Vedenpitävä GORE-TEX päälliskalvo pitää jalkasi kuivana huonossakin säässä. Kengässä on normaali nauhoitus.

Ominaisuudet: 

  • Contagrip ulkopohja on suunniteltu maksimaaliseen pitoon pehmeillä ja epätasaisilla pinnoilla ja irroittamaan mudan pohjista.
  • Fuze Foam välipohjan vaimennus.
  • Vedenpitävä GORE-TEX suoja.
  • Normaali nauhoitus.
  • Ortholite pohjallinen.
  • Droppi 11mm.
Droppi (mm):11+
Harjoitusalusta:Hiekka,Maasto,Lumi
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
L47307500

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Salomon

Teknologiat

Contagrip

Erittäin pitävä ulkopohja, jossa on käytetty useita erikovuisia materiaaleja parhaan pidon ja kestävyyden aikaansaamiseksi.

GORE-TEX® Jalkineet

GORE-TEX® -jalkineet yhdistävät mukavuuden ja suojan parhaalla mahdollisella tavalla. Ne täyttävät yksilölliset vaatimuksesi, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoaktiviteeteista täysillä. Nämä jalkineet ovat kestävästi vedenpitäviä ja erittäin hengittäviä. Vesi ei pääse jalkineiden sisään ja kosteus poistuu nopeasti, joten jalkasi pysyvät aina kuivina ja olosi mukavana kohtuullisessa rasituksessa säästä riippumatta. Eriste pitää jalkasi suojattuina ja lämpiminä kylmissä olosuhteissa sekä viileinä kuumissa olosuhteissa. Sisävuori kuivuu nopeasti, joten saat aina aamuisin jalkaasi kuivat jalkineet.

- Täydellinen vedenpitävävyys takaa kuivat jalat arvaamattomissa sääolosuhteissa
- Korkea hengittävyys takaa vesihöyryn poistumisen kalvon läpi
- Kestävä ja hyvin hengittävä kalvo takaa toimivuuden haastavista olosuhteista jokapäiväiseen käyttöön

OrthoLite®

OrthoLite® on yksi tunnetuimmista pohjallisten tekijöistä.

OrthoLite®-pohjalliset ovat antibakteerisia, kosteutta siirtäviä pohjallisia, jotka säilyttävät muotonsa pitkään. Ne ovat keveitä, mukavat jalassa ja hengittävät hyvin. Pohjallinen on anatomisesti muotoiltu ja puristettu kosteutta hylkivästä ja hengittävästä PU-vaahdosta, joka on antibakteerikäsitelty tuoksuja vastaan. Ortholite pohjallinen säilyttää 95% vaimennuksestaan ensimmäisen vuoden jälkeen kun vastaava luku EVA-pohjallisessa on vain n. 30%

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.