Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETRC+ Grip Junior Pm Plk Access -pitopohjasukset

Salomon RC+ GRIP jr. on helposti hallittava ensimmäinen maastohiihtosuksi. Pitoalueella on suomukuvio joka varmistaa pidon ladulla ja sen ulkopuolella.

140,00 €
Väri
Musta
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Salomon RC+ GRIP jr on junioreiden pitovoiteluvapaa suomupohjasuksi. Suomupohjasuksi on helposti hallittava suksi ensimmäiseksi maastohiihtoksukseksi esimerkiksi päiväkoti- ja alakouluikäisille. Suksen suomupohja pitoaluella toimii ladulla ja ladun ulkopuolella. 

Suksen hieman leveämpi sivuleikkaus ja Densolite 1000 ydin tekee suksesta helposti hallittavan, G3 pohja takaavat hyvät luisto-ominaisuudet. 

Prolink access jr side. 

Huom! Side on yhteensopiva prolink, NNN ja Turnamic järjestelmien kanssa.

Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Perinteinen NNN,Perinteinen Prolink,Turnamic Classic

Tuotenumero
L473627PM

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukset, Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.