Sisältöön

Lasten sukset ja suksipaketti

Maastohiihto on klassinen talvilaji, joka on erinomainen harrastus myös lapselle. Se kehittää monipuolisesti lapsen motoriikkaa ja on hyvää ajanvietettä. Hiihtoharrastuksen voi aloittaa jo muutaman vuoden iässä. Hiihdossa oikeanlaiset varusteet ovat avainasemassa. Suksien on sovittava hiihtäjän yksilöllisiin ominaisuuksiin. Lasten sukset on suunniteltu vastaamaan lasten tarpeita. Lasten suksilla tekniikka on helppo opetella ja motoriset taidot kehittyvät hiihdon parissa. Tärkeää on valita oikeanmittaiset sukset, jolloin ne ovat helpommin hallittavat ja lapsen into hiihtää säilyy.

Lasten suksista löytyy vaihtoehtoja sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtotyyliin sekä myös kilpatason suksia. Tavalliseen hiihtoharrastukseen ja tekniikan oppimiseen soveltuvat hyvin kevyet ja suuntavakaat lasten hiihtosukset. Monet valikoiman suksista soveltuvat molempien niin luisteluhiihdon kuin perinteisenkin hiihdon harjoitteluun.

Intersportin valikoimasta löydät parhaat lasten sukset ja suksipaketit niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin hiihtäjille. Olipa mielessäsi lasten luistelusukset, perinteisen sukset tai lasten suksipaketit, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimastamme löydät lasten sukset ja suksipaketit huippumerkeiltä, kuten Fischer, Salomon. Tilaa lasten sukset tai suksipaketit helposti netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi.

Paljonko lasten sukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten sukset -kategorian tuotteet saat hintaan 79.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 409.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten sukset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon RC eSKIN Junior Pm Plk Acc Jr - nuorten lasten sukset, Salomon RS Junior Pm Plk Race Jr Sk - nuorten lasten sukset ja Salomon RC+ Grip Junior Pm Plk Access - nuorten lasten sukset sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten sukset

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun