Sisältöön

S/LAB Carbon Skate prolink -luisteluhiihtomonot

Tukeva kilpa-/ aktiiviharrastajan luistelumono. Hiilikuitupohja sekä irroitettava sisäkenkä  Yhteensopiva Prolink, NNN ja Turnamic siteiden kanssa.

620,00 €
Väri
Musta
Koko

Hiihtomonon valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

S/LAB Carbon Prolink on urheilijan ja aktiivikuntoilijan tukeva ja suorituskykyinen luistelumono. SALOMON S/LAB Carbon luistelumono on Maailman CUP urheilijoidemme valinta.  Irrotettava ja muotoutuva sisäkenkä sekä pikanauhoitus antavat miellyttävän istuvuuden suorituskyvystä tinkimättä. Kevyt carbon loaded nilkkatuki  carbon shell race -ulkopohja antavaa maksimaalisen suorituskyvyn ja voiman välityksen jokaselle potkulle. Mono on PVC vapaa.

 

Yhteensopiva Prolink, NNN ja Turnamic siteiden kanssa.

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Luistelu NNN,Luistelu NNN NIS,Luistelu Prolink,Turnamic Skate,Luistelu Prolink Shift

Tuotenumero
L41158200

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.