Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Luistelusuksi­paketit

Täyttämällä tietosi valitsemme sinulle oikeat sukset ja siteet. Tilaa myös monot ja sauvat samaan pakettiin. Siteiden asennus kuuluu suksipaketin hintaan. Lue lisää

cm
kg
Sukset Lisää pakettiin Valitse tuote, väri ja koko
Sulje
 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa
 • Poista rajaukset
 • Näytä tuotteet (82)
82 / 82 tuotetta
Yhteenvetosivulle
Siteet Lisää pakettiin Valitse tuote, väri ja koko
Sulje
 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa
 • Poista rajaukset
 • Näytä tuotteet (58)
58 / 58 tuotetta
Yhteenvetosivulle
Monot Lisää pakettiin Valitse tuote, väri ja koko
Sulje
 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa
 • Poista rajaukset
 • Näytä tuotteet (57)
57 / 57 tuotetta
Yhteenvetosivulle
Sauvat Lisää pakettiin Valitse tuote, väri ja koko
Sulje
 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa
 • Poista rajaukset
 • Näytä tuotteet (38)
38 / 38 tuotetta
Yhteenvetosivulle
YHTEENVETO
0,00 €10,00 €
Tuotteet yhteensä
0,00 €
Pakettialennus
0,00 €
Paketin hinta
0,00 €

Luistelusuksipaketit

Olisitko innokas lähtemään jo hiihtoladulle, mutta vain luisteluhiihtovarusteet uupuvat? Hankkimalla luistelusuksipaketin saat kaikki tarvitsemasi hiihtovarusteet kätevästi samalla kertaa. Luistelusuksipakettiin kuuluvat luistelusukset, sauvat, monot sekä siteet. Täyttämällä tietosi valitsemme sinulle sopivat luisteluhiihtovarusteet, joilla hiihdät vielä monta talvea eteenpäin!

Saavutat monia etuja ostamalla hiihtovarusteet yhdellä kertaa. Tilaamalla luistelusukset, monot, sauvat sekä siteet samassa paketissa varmistut, että ne ovat yhteensopivat. Luisteluhiihtovarusteiden hankinnassa tulee ottaa huomioon monia asioita, kuten luistelusuksien jäykkyys ja pohjamateriaali. Luisteluhiihdossa myös monojen varsi on korkeampi sekä tukevampi verrattuna perinteiseen hiihtoon. Lisäksi, siteitä valittaessa tulee tarkistaa, mihin sidetyyppiin monot sopivat. Hankkimalla luistelusuksipaketin säästyt etsimisen vaivalta, sillä pakettikone ehdottaa sinulle valmiiksi oikean kokoiset ja yhteensopivat välineet. Et siis vahingossakaan tilaa esimerkiksi vääriä monoja siteisiisi.

Saat hiihtolenkistä parhaimman tehon irti kun välineet ovat laadukkaat ja sopivan kokoiset. Hiihtäjän pituus ja paino ovat tärkeitä tekijöitä luistelusuksien hankinnassa, sillä ne vaikuttavat suoraan suksen jäykkyyteen. Kertomalla hiihtäjän pituuden, painon sekä monon koon löydämme juuri sinulle täydellisesti sopivan luistelusuksipaketin. Hiihto tuntuu huomattavasti kevyemmältä ja entistä hauskemmalta, kun välineet täsmäävät tarpeisiisi.

Oikean mittaisten suksien sekä kestävien välineiden avulla, pitkä hiihtolenkki sujuu leikiten. Intersportilta löydät luistelusuksipaketit niin miehille, naisille kuin lapsille ja nuorille. Ostamalla luisteluhiihtovarusteet yhdellä kertaa, saat ne huokeaan pakettihintaan. Saat myös siteiden asennuksen kaupan päälle! Tilaa luisteluhiihtopaketti kätevästi netistä, tai tutustu laajaan valikoimaamme lähimmässä Intersport-liikkeessä. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään luistelusuksien, monojen, siteiden sekä sauvojen valinnassa. Katso myös muut varusteemme hiihtoladuille, kuten hiihtotakit, hiihtohousut, hiihtokäsineet  ja hiihtopipot.