Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. S/Max Skate + Shift-in Bdg -luistelusukset

UUSI Salomon S/MAX skate luistelusuksi on suunniteltu aktiivisille hiihtäjille, joka arvostavat ekologisuutta. Suksessa on uusi SHIFT IN side.

480,00 €
Sukset + siteet
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

UUSI Salomon S/MAX skate on suunniteltu aktiivisille hiihtäjille, jotka edellyttävät sukselta suorituskykyä. Suksessa on täysin uudenlainen suksen ydin nimeltään S-Core 45. Suksen ytimestä 45 prosenttia on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, tämä vastaa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa.

Suksi on suunniteltu S/LAB Carbon skate–  World Cup suksen pohjalta. Suksen paksuus ja sivuprofiili ovat samat kuin World Cup suksessa, jotta sukseen saadaan maksimaalinen luisto ja suorituskyky. Yhdessä uuden Shift-in siteen kanssa aktiivihiihtäjä saa toimintavarman ja suoristuskykyisen suksen kaikkiin lumiolosuhteisiin. 

Suksen etu- ja taka painealueilla on THIN PLY hiilikuitulaminointi, jonka tarkoituksena on tehdä suksesta ja kevyt ja kiertojäykkä. Pohjassa on käytetty G5 pohjamateriaalia joka on salomonin kulutuskestävin pohja kaikkiin lumiolosuhteisiin.

 

S-CORE 45

Suksessa on täysin uudenlaisen suksen ydin nimeltään S-Core 45. Suksen ytimestä 45 prosenttia on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. (prosenttiosuus on mitattu 201cm pituisesta suksesta, joka vastaa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa). S-Core 45 on täydellinen yhdistelmä keveyttä, kierrätettyä PET -materiaalia sekä Densolite materiaalin kestävyyttä.

 

Suksen mukana tulee valmiiksi asennettu Prolink Shift-In siirrettävä side!

 

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso,harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Luistelu NNN,Luistelu NNN NIS,Luistelu Prolink,Turnamic Skate,Luistelu Prolink Shift
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L47034100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.