Sisältöön

S/race Skiathlon Cs JR -perinteisen hiihtomonot

Salomon S/RACE SKIATHLON jr on tukeva ja hyvinistuva combi mono junioreille. Lyhyt nivelvarsi antaa riittävän tuen luisteluhiihtoon. Prolink ulkopohja.

150,00 €
Väri
Musta
Koko

Hiihtomonon valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Salomon S/RACE skiathlon jr on Luistelujalkine tulevaisuuden mestareille. Lyhyempi nivelvarsi antavaa riittävän tukevuuden luisteluhiihtoon. Lyhempi nilkkavarsi mahdollistaa myös perinteisen tyylin hiihtämisen. Smart structure kantakuppi on erityisesti suunniteltu antamaan hyvän tuen junioreiden jalalla. Prolink ulkopohja pohja antaa hyvän  hallittavuuden. Quicklace pikanauhoitus.  

Yhteensopiva Prolink, NNN ja Turnamic siteiden kanssa.

Tuotenumero
L47266300

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Monot, Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.