Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Lasten monot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lasten monot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Active Pro Prolink - lasten hiihtomonot, McKINLEY Active Skate Prolink - lasten hiihtomonot ja McKINLEY Active Pro Jr. Prolink - lasten hiihtomonot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon RC Nocturne Prolink Jr - nuorten lasten hiihtomonot, jonka hinta on 79.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 79.90 € - 279.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lasten monot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten monot -kategorian tuotteet saat hintaan 79.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 279.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten monot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Active Pro Prolink - lasten hiihtomonot, McKINLEY Active Skate Prolink - lasten hiihtomonot ja McKINLEY Active Pro Jr. Prolink - lasten hiihtomonot sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten monot

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun