Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lasten monot
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Lasten monot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lasten monot ja muut Hiihtomonot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Lasten monot verkkokaupassamme ovat Fischer Sprint XC JR - nuorten lasten hiihtomonot, Salomon Skiathlon Prolink JR - nuorten lasten hiihtomonot ja Salomon Combi JR Pilot - nuorten lasten hiihtomonot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

  Edullisin tuote kategoriassa on TECNOPRO Synergy Classic Jr Prolink - nuorten lasten hiihtomonot, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lasten monot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lasten monot-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lasten monot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Sprint XC JR - nuorten lasten hiihtomonot, Salomon Skiathlon Prolink JR - nuorten lasten hiihtomonot ja Salomon Combi JR Pilot - nuorten lasten hiihtomonot sekä suosituin merkki on Fischer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lasten monot

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun