Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Lasten monot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lasten monot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fischer Snowstar Jr - lasten hiihtomonot, Salomon S/Race Skiathlon Prolink JR - nuorten lasten hiihtomonot ja Fischer Speedmax Classic Jr - nuorten lasten hiihtomonot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Snowstar Jr - lasten hiihtomonot, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 79.90 € - 279.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lasten monot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten monot -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 279.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten monot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Snowstar Jr - lasten hiihtomonot, Salomon S/Race Skiathlon Prolink JR - nuorten lasten hiihtomonot ja Fischer Speedmax Classic Jr - nuorten lasten hiihtomonot sekä suosituin merkki on Fischer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten monot

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun