Sisältöön

Slazenger Slazenger Wimbledon Hydroquard 4B
Slazenger Slazenger Wimbledon Hydroquard 4B

Slazenger Wimbledon Hydroquard 4B -tennispallo

Aito legendaarinen Wimbledon kisapallo. Huippulaadukas tenniksen kilpapallo laatua arvostaville pelaajille.

14,90 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Slazengerin Wimbledon tennispallo on alkujaan suunniteltu Wimbledonin tennisturnausta varten. Palloihin on käytetty hienointa villasekoitetta kestävän kudoksen aikaansaamiseksi ja ne värjätään erityisellä Ultra Vis -väriaineella, jonka kirkas keltainen sävy takaa optimaalisen näkyvyyden niin pelaajille kuin katsojille. Vaikka pallo onkin alkujaan suunniteltu aidolle nurmelle se sopii erinomaisesti kaikille mahdollisille alustoille.

Ominaisuuksia

Pakkaus: 1 tuubi sisältää 4 palloa

Tuotenumero
9340940

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Slazenger

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.