Sisältöön

Shaping AquaNite W -naisten uimapuku

Naisten Speedo Shaping AquaNite uimapuku näyttää hyvältä ja tuo itsevarmuutta altaalle. Perinteinen ja ajaton selkäosa säädettävillä olkaimilla. 

84,90 €
Väri
Violetti
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten Speedo Shaping AquaNite uimapuku näyttää hyvältä ja tuo itsevarmuutta altaalle. Perinteinen ja ajaton selkäosa säädettävillä olkaimilla. Uusi ECO ShapeComprex kangasteknologia tukee ja istuu erinomaisesti myötäillen kehoa juuri oikeista kohdista. Pehmeä kangas on valmistettu 69% kierrätetystä materiaalista. Keskitasoinen rintojen tuki tuo lisämukavuutta uintiharjoitteluun. Ultra kloorinkesto ja LYCRA® XTRA LIFE™ kuituteknologia lisää kankaan kestoa jopa 10 kertaa pidempään kuin perinteiset uimapuvuissa käytettävät materiaalit. Soveltuu erinomaisesti rauhalliseen uintiharjoitteluun tai lomamatkoille. 

  • ECO ShapeComprex
  • Keskitasoinen rintojen tuki
  • Ekologinen materiaali
  • LYCRA® XTRA LIFE™ - Ultra kloorinkesto

Huom! Speedon mitoitus on tuuma koossa (GB). Kokotaulukosta löydät vastaavat EU-koot.

Materiaali:

  • ECO ShapeComprex
  • 69% Kierrätetty Nailon
  • 31% LYCRA® XTRA LIFE™

Tuotenumero
30700001

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Uima-asut, Speedo

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.