Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten uima-asut

Uima-asut kategoriat

Naisten uima-asut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten uima-asut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten uima-asut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten uima-asut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten uima-asut mm. merkeiltä Speedo, Arena, Energetics. Naisten uima-asut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Speedo Hyperboom Splice Legsuit W -uimapuku, 69.90€.

Paljonko naisten uima-asut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten uima-asut -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 52 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten uima-asut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Speedo Hyperboom Splice Legsuit W - naisten uimapuku, Energetics F&S Freni Iii W Uimapuku ja Arena Solid Swimpro W - naisten uimapuku sekä suosituin merkki on Speedo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten uima-asut

4.41/5

Perustuu 17 arvosteluun