Sisältöön

Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium
Suunto Race Titanium

Race Titanium -rannetietokone

Huippuluokan kello kilpailu- ja harjoittelusuorituksiin.

549,00 €
Väri
Violetti
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Suunto Race Titanium – urheilukello vaativimpiin suorituksiin.

AMOLED-teräväpiirtonäyttö. Sykevälivaihtelun palautumisen mittaus. Edistyneet harjoittelun mittarit. Yli 95 urheilutilaa. Ilmaiset offline-kartat. Akunkesto jopa 26 päivää. Digitaalinen kruunupainike nopeaan selaukseen. Ensiluokkainen akunkesto. Sykevälivaihtelu (HRV). Training Zone ja AI Coach. Harjoittelun suunnittelu. Mukautettavat urheilunäytöt. Kilpailuvauhdin hallintasovellukset. Kilpailureitti. Päiväkohtaiset widgetit. Unen seuranta. Musiikkiohjaimet. GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BEIDOU, GNSS-taajuuden tuki. Vesitiiviys: 100 m. Silikoniranneke 22 mm.

Jotkut tyytyvät seuraamaan sivusta, mutta meidän valintamme on tarttua hetkeen. Suunto Race tuo avuksesi työkaluja, jotka tukevat valmistautumista kilpailuihin tai muihin haasteisiin ja auttavat pitämään harjoittelun ja palautumisen tasapainossa.

Kirkas 1,43 tuuman kosketusnäyttö on helposti luettavissa vauhdikkaissa tilanteissa ja auringonvalossa. Kätevä digitaalinen kruunupainike tekee toimintojen selaamisesta entistä helpompaa.Suunto Race on testattu sotilasstandardien mukaisesti, joten se on luotettava kumppani vaativimpiin olosuhteisiin.

AMOLED-näytön kirkkaus ei heikennä akunkestoa – se on edelleen vaikuttava. Suoritus-tilassa akussa riittää virtaa 40 tunnin harjoitteluun. Jos kaipaat lisätunteja GPS-seurantaan, valitse Retki-tila, niin kellosi akku kestää jopa 5 päivää.

ARKIKÄYTTÖ12 päivää / Päivittäissyke käytössä / Ei harjoittelua26 päivää / Päivittäissyke ei käytössä / Ei harjoitteluaYksi kuukausi

HARJOITTELUKÄYTTÖ40 h / Suoritus-tila / Suurin tarkkuus, kaikki toiminnot käytössä 26 päivää / Päivittäissyke ei käytössä / Ei harjoitteluaYksi viikko

 

Seuraa harjoittelusi vaikutuksia. Harjoittelenko fiksusti? Onko harjoituskuormitukseni nousujohteista? Suunto Race tuottaa yksilöllistä palautetta harjoituskuormituksesta, edistymisestä ja palautumisesta. Se laskee palautteen sykevälivaihtelun (HRV) perusteella. Suunto Coach -tekoälysovellus valvoo harjoitteluasi ja pitää motivaatiotasi yllä antamalla neuvoja.Saat lisätietoa seuraamalla tehojasi Suunto-sovelluksen Training Zonessa tai käyttämällä erilaisia valmennustyökaluja, kuten TrainingPeaks-tietoja.

Valmiina ulkoiluun ja urheiluun. Suunto Race sopii täydellisesti ulkoiluun: voit seurata huipputehojasi pyöräillessäsi, automaattista intervallien tunnistusta uinnin aikana tai reittiäsi polkujuoksulenkillä. Ja jos kaipaat vaihtelua, valittavanasi on yli 95 urheilutilaa.

Kilpailupäivä hallinnassa. Kilpailetpa muita tai itseäsi vastaan, kilpailupäivänä on tärkeää tuntea itsensä hyvin valmistautuneeksi ja itsevarmaksi.Optimoi urheilutilasi niin, että tärkeimmät mittarit näkyvät kellon näytössä kilpailun aikana. Samalla offline-kartat opastavat sinut tarkasti perille. Voit lisäksi haastaa itsesi RaceTimen kaltaisilla suoritustasotesteillä ja synkronoiduilla Strava-segmenteillä.

Luotettavat kartat. Kellon reittinavigointi- ja paluureittitoiminnot ohjaavat sinut oikealle reitille. Voit siis keskittyä harjoitteluun joutumatta eksyksiin – myös offline-tilassa.

Arkisia toimintoja aktiiviseen elämäntyyliin. Tyylikkäästi muotoiltu Suunto Race on harjoittelutoiminnoiltaan kattava, mutta se on myös arvokas apu arkisissa tilanteissa. Aktiivisuuden ja sykkeen ympärivuorokautinen seuranta sekä älykkäät ilmoitukset ja hälytykset ovat käteviä ja käytännöllisiä aputoimintoja.

Suunto-sovellus. Seuraa tehokkaasti aktiivisuuttasi, urheiluasi ja sukelluksiasi.

SuuntoPlus™. Uusia ulkoilu-, harjoittelu- ja suunnittelutoimintoja kelloosi.

Kumppanit. Hyödynnä yli sadan kumppanimme lisäetuja ja -palveluja.

Mittarin ominaisuudet:Gps,syke vyöllä,syke ranteesta,aktiivisuus,kompassi,korkeus,ilmanpaine,kalorikulutus,kadenssi

Tuotenumero
SS05093

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Suunto

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.