Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETSuunto

Suunto kategoriat

Suunto-kellot ja -sykemittarit

Kotimainen Suunto on huippulaadukkaiden urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja muiden urheilulaitteiden valmistaja. Suunto on jo vuosikymmenten ajan tunnettu oman alansa edelläkävijänä ja innovaatioiden kehittäjänä – sen tuotteet on varusteltu monilla teknisillä ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat urheilusuorituksen tavoitteellisen ja moniulotteisen mittaamisen ja seurannan. Suunnon laitteista löytyvät myös ensiluokkaiset ja älykkäät GPS-toiminnot, joiden avulla on mahdollista tutkia ja suunnitella omaa liikkumista niin metsämaastossa, vuoristossa, merellä ja missä tahansa muuallakin. Suunnon valikoimasta löytyy tuotteita, joista hyötyvät niin aloittelijat kuin harjaantuneemmatkin seikkailijat.

Onko valintasi Suunto-sykevyö vai Suunto-älykello?

Suunnon tuotteet sopivat monipuolisesti niin juoksijalle, pyöräilijälle, polkujuoksijalle, vaellukseen, uintiin sekä sukellukseen. Valikoimaan kuuluvat laadukkaat ja tyylikkäät Suunto-sykemittarit ja -kellot, kuten Suunto 9, Suunto 7, Suunto 5 ja Suunto 3. Kellojen avulla on mahdollista seurata tarkasti omaa kehitystä, tehdä omista suorituksista entistäkin tavoitteellisempia ja suunnitella reittejä uusissa ympäristöissä.

Haluatko tehokkaan nousujohteisen startin uuteen lajiin? Kiinnostaako hioa treenisuorituksesi huippuunsa? Vai haluatko kenties valloittaa uusia reittejä ja lenkkeilymaastoja? Intersportin monipuolisesta valikoimasta löydät huippulaadukkaat ja tyylikkäät Suunto-mittarit, Suunto-sykevyöt ja Suunto-kellot kaikkiin tavoitteisiin.

Suunto-urheilukello auttaa optimoimaan suorituksen huippuunsa

Mikäli kaipaat apua juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivimman Suunto-kellon valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään etsimäsi. Tilaa Suunto-sykemittari netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Varmista täydellinen suoritus – muista hankkia myös optimaaliset vaatteet ja jalkineet omaan lajiisi. Katso esimerkiksi juoksuvaatteet, juoksukengät, treenivaatteet, treenikengät sekä pyöräilyvaatteet.