Sisältöön

Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING
Suunto WING

WING -tarvike

Huippulaatuiset open-ear-kuulokkeet ulkoiluun.

199,00 €
Väri
Musta
Punainen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Elävöitä seikkailuasi musiikilla

Ulkoillessa on upeaa nauttia luonnon äänistä – mutta joskus seikkailut ovat parempia musiikin tahdissa.Jopa 10 tunnin akunkestolla Suunto Wing-open-ear-urheilukuulokkeilla voit nyt kokea samanaikaisesti molemmat elämykset.

Tutki ympäristöäsi avoimin mielin

Open-ear-urheilukuulokkeilla voit kuunnella musiikkia ja havainnoida samalla myös ympäristöäsi. Perinteisten in-ear-kuulokkeiden sijaan Suunto Wing kuulokkeet jättävät korvakäytävän avoimeksi, jolloin kuulet ympäristösi ja liikenteen äänet.

Suunnon urheilukuulokkeet

Suunto Wing -kuulokkeet on suunniteltu urheiluun. Ne ovat kevyet ja asettuvat korville tuntuen miellyttäviltä käytössä. Suunto Wing -kuulokkeet pysyvät vakaasti paikoillaan ja toistavat musiikin luotettavasti myös silloin, kun juokset haastavassa maastossa tai pyöräilet kivikkoisella reitillä. 

Vesi- ja pölytiiviys

Liikuitpa sitten paahtavan kuumissa tai jäätävän kylmissä tai pölyisissä ja hiekkaisissa olosuhteissa, joissa hikoilet suorituksen aikana, Suunto Wing -kuulokkeiden ansiosta voit nauttia seikkailuistasi kaikissa ympäristöissä joka säällä ja kuunnella koko ajan lempimusiikkiasi.

Turvallisempiin seikkailuihin

Suunto Wing -kuulokkeissa on molemmin puolin päätä punaiset LED-valot, joiden ansiosta näyt paremmin muille liikkujille hämärissä olosuhteissa reiteillä ja teillä. Voit valita erilaisia valaistusasetuksia tai kytkeä valot päälle ja pois päältä Suunto-sovelluksella.

Lataus tien päällä

Kuulokkeilla on jopa 10 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Suunto Wing -kuulokkeisiin kuuluu myös varavirtalähde, jonka ansiosta voit jatkaa musiikin kuuntelua pidemmillä seikkailuillasi jopa 20 tunnin ajan. Jos virta loppuu kesken harjoittelun, nopealla 10 minuutin pikalatauksella saat lisävirtaa peräti 3 tunniksi.

Hyödynnä kuulokkeidesi kaikki ominaisuudet Suunto-sovelluksella

Yhdistä Suunto Wing -kuulokkeet Suunto-sovellukseen puhelimellasi ja hyödynnä kaikki kuulokkeidesi ominaisuudet. Voit valita haluamasi äänitilan ja kytkeä LED-valot palamaan tasaisesti tai vilkkutilassa. Suunto-sovelluksella asetusten muuttaminen onnistuu helposti vain näyttöä napauttamalla.

Kuulokkeiden toiminnot

Open-ear-teknologia

Puhelujen, musiikin ja äänenvoimakkuuden hallinta

Puheluun vastaaminen ja puhelun lopettaminen

Musiikin toisto ja tauot

Seuraavaan kappaleeseen siirtyminen

Edelliseen kappaleeseen siirtyminen

Äänenvoimakkuuden säädöt

Valojen kytkeminen päälle ja pois päältä

Monitoimipainike

Kevyet ja vakaat

Hienkestävät ja vesitiiviit (IP67)

Akunkesto jopa 10 tuntia + 20 tuntia varavirtalähteellä

Valot parempaan näkyvyyteen

 

 

Tuotenumero
SS05094

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tarvikkeet, Suunto

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.