Sisältöön
Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset... Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset julkaistu!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETSwix CT4 BLACK -kävelysauvat
Swix CT4 BLACK -kävelysauvat

CT4 BLACK -kävelysauvat

Kevyet kävelysauvat sauvakävelyn aktiiviharrastajille ja vaativille aktiivikuntoilijoille.

69,90 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Kävelysauvat kevyellä ja laadukkaalla hiilikuitukomposiittiputkella. Mukava ja kestävä korkkisekoitteinen uretaanikahva, joka on varustettu JustClick -järjestelmällä. Just Click -järjestelmä mahdollistaa sauvan irrottamisen kädestä sekunneissa hihnaa riisumatta. Hieno ominaisuus lyhyitä pysähdyksiä varten. Epäsymmetrisesti muotoiltu sompa kantaa pehmeämmälläkin alustalla ja muotoiltu kovametallipiikki pitää myös jäisellä alustalla. Sopii erinomaisesti kaikille alustoille, asvaltilta metsäpoluille!

  • Swix CT4 -luokan hiilikuituteknologiaa
  • Just Go Sport -epäsymmetrisesti muotoiltu sompa kovametallipiikillä
  • Swix JustClick Hihna- / kahvajärjestelmä
  • Korkkisekoittettu uretaanikahva
  • 120 cm sauvan kokonaispaino: 420 gr. / pari

Tuotenumero
NW420-01

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.