Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Swix I84N Glide Cleaner 150ml
Swix I84N Glide Cleaner 150ml

I84N Glide Cleaner 150ml -luistovoide

 Entistä tehokkaampi puhdistusaine suksien luistopinnoille

20,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix I84N Glide Cleaner on aiempaa tehokkaampi puhdistusaine suksien luistopinnoille. Puhdistusaineen säännöllinen käyttö parantaa luistovoiteen kiinnittymistä suksen pohjaan ja säilyttää parhaat luisto-ominaisuudet ilman mekaanista pohjan käsittelyä. Ei vaikuta suksen hiontakuvioihin.  

Näin saat parhaan puhdistustuloksen:

  1. Levitä puhdistusainetta luistopinnoille nukkaamattomalla Fiberlene -paperilla
  2. Harjaa valkoisella nylonharjalla tai metalliharjalla pohjan ollessa märkä
  3. Pyyhi pohja nukkaamattomalla Fiberlene -paperilla
  4. Anna kuivua 5-30 minuuttia.
  5. Harjaa valkoisella nylonharjalla tai metalliharjalla harmaa pöly pois suksen pohjasta
  6. Aloita uusi voitelu

Tuotenumero
I84-150N

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.