Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Swix Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet Swix Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet Swix Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet Swix Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet
Swix Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet
Swix Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet
Swix Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet
Swix Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet

Pro HS High Speed Liquid Luistovoiteet

Helppo ja nopea tapa voidella sukset huippuliukkaiksi! Ei voidekäryä, ei siklausjätettä, vaan ehtaa hiihdon iloa liukkailla suksilla.

35,00 €
Väri
Keltainen
Sininen
Violetti
Punainen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix Pro HS sprayluistot ovat erinomainen ratkaisu helppoon, nopeaan, kulutuskestävään ja liukkaaseen voiteluun. Kolloidinen neste tunkeutuu syvälle pohjan mikrokuvioon ilman korkkaamista, joten pelkkä viimeistelyharjaus riittää. Suihkuta pohjaan mahdollisimman ohut tasainen kerros voidetta, anna kuivua väh. 15 min ja harjaa pehmeällä viimeistelyharjalla. Erittäin riittoisa, yhdellä pullolla voitelet noin 20 suksiparia. 

HS6 Liq. Blue, -4°C/-12°C, 125mlHS6 Liquid on parhaiden talvikelien helppo ja liukas nestemäinen luistovoide. Karkeammalla lumella toimii myös kylmimmissä olosuhteissa ja hienojakoisella luonnonlumella aina pikkupakkasesta -12 asteen tienoilla. Tätä kylmemmissä olosuhteissa perinteiset vahavoiteet ovat testeissämme olleet nestevoiteita liukkaampia. 

HS7 Liq. Violet, -2°C/-7°C, 125mlHS7 Liquid soveltuu pikkupakkasille ja myös muuttuviin olosuhteisiin. Eli silloin kuin lumi on muuttumassa kuivasta kosteaksi tai päinvastoin. HS7 Liquid on osoittanut toimivuutensa myös satavalla, uudella lumella ja soveltuu kaikkiin lumiolosuhteisiin.

HS8 Liq. Red, -4°C/+4°C, 125mlHS8 Liquid on helppo valinta keliin, jota kohtaamme nykyisin usein eli nollan molemmin puolin. Tämän nimenomaisen voiteen soisi löytyvän jokaisen voidepakista, sillä se tarjoaa todella liukkaan luiston kaikkissa lumiolosuhteissa, silloin kun lumessa on reippaanlaisesti kosteutta. 

HS10 Liq. Yellow, +2°C/+10°CHS10 Liquid tarjoaa hintaluokassaan uskomattoman hyvän luiston, lian hylkivyyden ja kulutuskestävyyden olosuhteissa, jotka asettavat meille suurimman haasteen: vesikeleissä. Tuolloin lumi sisältää yleensä myös likaa, jolloin tämän nesteen ja perinteisen vahavoiteen erot korostuvat.  

 

Tuotenumero
HSL-12

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.