Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G
Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G
Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G
Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G
Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G
Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G

PRO TOP SPEED TURBO 20G -luistovoide

HUIPPU-UUTUUS! Swix TS Turbo on täysin uusi luistovoide kilpailuihin ja heille, jotka haluavat huippuliukkaan suksen helposti, nopeasti ja siististi.

120,00 €
Väri
Sininen
Punainen
Keltainen
Sininen
Violetti
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix Top Speed Turbo (TST) on uusi luistovoidesarja suoraan hiihdon huipulle! TST on suunniteltu ainoastaan merinorotovoiteluun, joten huippuluisto ei ole enää voitelutaidoista kiinni. TSTn avulla voitelet suksesi vain parissa minuutissa ilman voitelurautaa, ilman voidekäryjä, eikä pölyä juuri synny. Koostumuksensa ja voitelumetodinsa ansiosta TST on käytössä riittoisa. 

TST toimii kaikissa lumiolosuhteissa. Voidetta on testattu intensiivissti kaikilla maailmancupareenoilla sekä Suomen kisaladuilla ja vertailussa muihin voiteisiin, TST on pinnoitteena osoittanut ylivertaisuutensa uudella, hienojakoisella sekä hieman muuttuneella lumella. TST voidetta voi käyttää myös TSL nesteiden alusvoiteluna karkeammalla, muutuneella sekä uudelleen jäätyneellä lumella. 

Tuotteet ja kelialueet 

  • TS5 Turbo Turquoise : 8°C ...-15°C.
  • TS6 Turbo Blue : -4°C ... -12°C.
  • TS7 Turbo Violet : -2°C ... -7°C.
  • TS8 Turbo Red :  -4°C ... +4°C.
  • TS10 Turbo Yellow : +0°C ... +10°C. 

 

Tuotenumero
TST-2

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.