Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETPro TSP Top Speed Powder 40G -luistovoide

Täysin uudenlainen hybriditeknologiaa hyödyntävä luistopulveri, joka vastaa myrkyttömästi huippuhiihdon tarpeisiin!

90,00 €
Väri
Sininen
Keltainen
Punainen
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix Pro Top Speed sisältää täysin uutta hybriditeknologiaa, jonka ansiosta pulveri sopii kilpahiihtoon kaikilla lumityypeille aina hienojakoisesta lumesta karkealle tykkilumelle. Verrattuna aiemman sukupolven fluoripulvereihin TS Powder -pulverin kulutuskestävyys on selvästi parempi. 

Kelialueet:

  • TSP5 Turquoise, -8 °C/-15°C, 40g : Kylmiin olosuhteisiin etenkin niille keleille, kun pakkanen on jo muutaman päivän paukkunut. Toimii erinomaisesti karkealla tykkilumella myös lämpötila-aluettaan lämpimämmällä. 
  • TSP6 Blue, -5°C/-19°C, 40g : Kun ilma on jo reilummin pakkasella ja lumi on jo kuivahtanut. 
  • TSP7 Violet, -2°C/-8°C, 40g : Kelin ollessa hieman pakkasen puolella, mutta lumen ollessa vielä hivenen kosteaa.
  • TSP8 Red, -4°C/+4°C, 40g : Kostealle hienojakoiselle lumelle ja karkealle lumelle lämpötilan ollessa nollan molemmin puolin.
  • TSP10 Yellow, 0°C/+10°C, 40g : Todella märälle lumelle, silloin kun lumi sisältää jo irtovettä

Voiteluohje:

  1. Levitä kerros TSP -pulveria luistopinnoille
  2. Sulata voiteluraudalla (160°C) ja esisiklaa lämpimänä
  3. Anna jäähtyä. Siklaa levyesti ja harjaa hyvin. Swinkki: Hienojakoisella, tuoreella lumella voit käyttää korkeampaa voiteluraudan lämpötilaa parantaaksesi luistoherkkyttä.

Tuotenumero
TSP-4

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.