Sisältöön
Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset... Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset julkaistu!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETSwix Sonic Foldable NW Swix Sonic Foldable NW
Swix Sonic Foldable NW
Swix Sonic Foldable NW

Sonic Foldable NW -kävelysauvat

Kokoontaitettava, kestävä ja kevyt sauva sauvakävelyyn ja polkujuoksuun nopeasti irrotettavalla Just Click -hihnalla,

129,00 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Kokoontaitettava korkealaatuisesta, kevyestä ja todella kestävästä alumiinista valmistettu sauva polkujuoksuun ja sauvakävelyyn. Todella helppo matkoilla ja kompakti säilyttää. Antibakteerinen, pehmeä ja miellyttävä luonnonkorkkikahva on varustettu Just Click -järjestelmällä, joka mahdollistaa hihnan irrottamisen helposti sekunneissa hihnaa riisumatta, näppärä toiminto pieniä taukoja silmällä pitäen. Uusittu, pehmeämpi Comfort -hihna tuntuu mukavalta myös ilman hanskaa. Flexi Basket järjestelmä (kovametallipiikki / kumitassu) mahdollistaa käytön kaikilla alustoilla. Täydellinen kumppani matkoille ja pitkille sauvakävelylenkeille sekä polkujuoksuun!

  • Taituu helposti pieneen tilaan esim. repun kylkeen kiinnitettäväksi.
  • Saumaton Swix 7000 -luokan alumiiniputki
  • Flexi -sompajärjestelmä
  • Swix Just Click -hihna- / kahvajärjestelmä luonnonkorkkiotepinnalla
  • 120 cm sauvan kokonaispaino: 462 gr / pari
  • Pituus taitettuna: 42 cm

Tuotenumero
NW112-00

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.