Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. The North Face W Vectiv Fastback Futurelight The North Face W Vectiv Fastback Futurelight The North Face W Vectiv Fastback Futurelight The North Face W Vectiv Fastback Futurelight The North Face W Vectiv Fastback Futurelight
The North Face W Vectiv Fastback Futurelight
The North Face W Vectiv Fastback Futurelight
The North Face W Vectiv Fastback Futurelight
The North Face W Vectiv Fastback Futurelight
The North Face W Vectiv Fastback Futurelight

W Vectiv Fastback Futurelight -naisten matalavartinen vaelluskenkä

Laadukas, vedenpitävä ulkoilujalkine monipuoliseen menoon. Kenkä on miellyttävän kevyt, mutta kuitenkin jämäkkä ja siinä on hyvä pito.

145,00 €
Väri
Violetti
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Laadukas ulkoilujalkine monipuoliseen menoon. Kenkä on miellyttävän kevyt, mutta kuitenkin jämäkkä ja siinä on hyvä pito. Kenkä on täysin vedenpitävä, joten kuraisemmatkaan polut eivät haittaa. 

  • Futurelight-kalvo
  • OrthoLite-pohjallinen
  • Ylös asti tuleva nauhoitus
  • Pehmeä kaulus, joka tukee nilkkaa
  • 3D TPU levy välipohjassa tekee kengästä vakaan
  • Pitävä kumipohja

Tuotenumero
NF0A5JCZIG0

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, The North Face

Teknologiat

FUTURELIGHT™

FUTURELIGHT™ -teknologialla valmistetut tuotteet tarjoavat käyttäjälleen maksimaalisen veden- ja tuulenpitävyyden unohtamatta hyvää hengittävyyttä. Kalvon valmistuksessa käytetty ainutlaatuinen Nanospinning-teknologia mahdollistaa ilman siirtymisen kalvon läpi ulospäin ilman, että vesi pääsee sisään. FUTURELIGHT™ -teknologialla valmistettujen tuotteiden ominaisuudet on testattu äärimmäisissä sääolosuhteissa ja ne ovat suunnannäyttäjiä säänkestävien tuotteiden kehityksessä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.