Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Toko Eco Down Wash 250 Ml
Toko Eco Down Wash 250 Ml

Eco Down Wash 250 Ml -hoitoaine

Ekologinen ja tehokas pesuaine kaikille untuvatäytteisille vaatteille. Pitää untuvan ilmavana ylläpitäen toiminnallisuutta. 

12,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Toko Eco Down Wash on untuvavaatteille suunniteltu ekologinen pesuaine, joka sopii myös muille untuvatäytteisille tuotteille (esim. makuupussit). Pesuaineen sisältämät proteiinit pitävät untuvan ilmavana, jolloin se säilyttää lämmöneristyskykynsä. Toko Eco Down Wash puhdistaa tehokkaasti jo matalissa pesulämpötiloissa ja on suunniteltu erityisesti ulkona syntyviä tahoja vastaan. Soveltuu myös muiden untuvatäytteisten tuotteiden (esim. makuupussit) pesuun. Pesuaine on erittäin riittoisa, yhdellä pullollisella peset jopa 10 koneellista. Uusiutuvista raaka-aineista, ilman väri- / valkaisuaineita valmistettu, fostaafiton pesuaine on dermatologisesti testattu ja nopeasti biohajoava. Siksi se on ansainnut arvostetun Oeko-Tex Eco Passport -sertifikaatin. 

Tuotenumero
5582606

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hoitoaineet, Toko

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.