Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Toko

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toko
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta
  TOKOn hoitoaineet tekstiileille, nahalle ja kengille

  Tutustu TOKOn tuotteisiin videosta.

  Toko

  Yli 100 vuoden ajan, vuodesta 1916, TOKO on ollut synonyymi sveitsiläiselle laadulle ja toiminnallisuudelle. TOKO Careline tekstiilien ja jalkineiden hoitotuotteet pohjautuvat vahvaan historiaan ja Sveitsissä tehtävään tutkimustyöhön. Tämän tinkimättömän tutkimustyön ansiosta TOKO on noussut yhdeksi markkinoiden johtavista pintojen ja pintakäsittelyjen asiantuntijoista.

  Hoitoaineiden käyttö lisää vaatteiden ja kenkien käyttöikää

  Luonto ja TOKO kuuluvat saumattomasti yhteen. Kun hoidat vaatteita ja kenkiä TOKO tuotteilla, pidennät niiden käyttöikää ja nautit ulkoilusta enemmän. TOKO valitsee aina raaka-aineensa tarkoin keskittyen paitsi suorituskykyyn, myös niiden ympäristövaikutuksiin. Kaikki TOKO Careline tuotteet ovat olleet 100% fluorittomia vuodesta 2021 ja kaikki ECO merkityt tuotteet ovat ansainneet tiukan OEKO-TEX Eco Passport sertifikaatin. TOKO tekee läheistä yhteistyötä TESTEX ® instituutin kanssa kehittääkseen tuotteittaan ja tuotantoaan entistäkin kestävämmälle pohjalle.

  Paljonko Toko maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Toko -kategorian tuotteet saat hintaan 8.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 30.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Toko?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Toko Eco Textile Wash 250ml, Toko Eco Textile Proof 500ml ja Toko Eco Wash-in Proof 250ml.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.