Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Toko Eco Functional Reactivator 250 ml
Toko Eco Functional Reactivator 250 ml

Eco Functional Reactivator 250 ml -hoitoaine

Hävittää ikävät tuoksut ja bakteerit alusasuista, treenipaidoista... sekä parantaa kosteudensiirtoa. Käytä huuhteluaineen tavoin! 

12,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Toko Eco Functional Reactivator on ainutlaatuinen erikoistuote, jota käytetään huuhteluaineen tavoin. Koostumuksensa ansiosta se ehkäisee ikäviä hajuja ja bakteerien kasvua aluasuissasi, treenipaidoissasi ja muissa ihoa vasten puettavissa kosteutta siirtävissä tekstiileissä.  Lisäksi se nopeuttaa näiden materiaalien kosteudensiirtoa ja kankaan kuivumista. Eco Reactivarot palauttaa kankaan pehmeyden ja vähentää sähköisyyttä. Tätä tuotetta ei tule käyttää vettähylkiville / vedenpitäville materiaaleille. Tuote on erittäin nopeasti biohajoava ja dermatologisesti testattu. Oeko-Tex Eco Passport -sertifioitu. 

Tuotenumero
5582612

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hoitoaineet, Toko

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.