Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Toko Eco Shoe Proof & Care 500 ml
Toko Eco Shoe Proof & Care 500 ml

Eco Shoe Proof & Care 500 ml -hoitoaine

Ekologinen, hoitavia ainesosia sisältävä, kenkäkylläste kosteutta vastaan.

18,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Toko Eco Shoe Proof & Care sopii kaikille kengille, myös nahalle. Ekologinen kylläste suojaa tehokkaasti vettä vastaan säilyttäen materiaalin (myös mahdollisen kalvon) hengittävyyden täydellisesti. Hoitavien ainesosien ansiosta se pitää materiaalin joustavana pidentäen kengän käyttöikää. Sopii retkeilykengille, juoksukengille, hiihtomonoille, futiskengille...  Erittäin nopeasti biohajoavan koostumuksen ja ympäristöystävällisen pumppupullon ansiosta, Eco Shoe Proof & Care on ansainnut Oeko-Tex Eco Passport -sertifikaatin. 

Käyttötarkoitus:Jalkineet

Tuotenumero
5582627

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hoitoaineet, Toko

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.