Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Toko Eco Textile Proof 500ml Toko Eco Textile Proof 500ml Toko Eco Textile Proof 500ml
Toko Eco Textile Proof 500ml
Toko Eco Textile Proof 500ml
Toko Eco Textile Proof 500ml

Eco Textile Proof 500ml -hoitoaine

Ekologinen tekstiilikylläste hengittäville ja muille teknisille urheiluvaatteille. 

18,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

TOKO Eco Textile Proof on ympäristöystävällinen tekstiilikylläste, joka sopii erityisen hyvin hengittäville, teknisille urheiluvaatteille. Kyllästeen ansiosta kalvon hengittävyys pysyy erinomaisena myös pintakankaan ollessa vettähylkivä. Eco Textile Proof suihkutetaan kuivaan kankaaseen, jolloin erilliselle lämpöaktivoinnille (esim. rumpukuivaus) ei ole tarvetta. Tuote on todella nopeasti biohajoava ja myös pakkaus on ponnekaasuton pumppupullo. Tämän ansiosta TOKO Eco Textile Proof on saanut arvostetun Oeko-Tex Eco Passport -sertifikaatin.  

Tuotenumero
55882625

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hoitoaineet, Toko

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.