Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Toko Eco Textile Wash 1000ml
Toko Eco Textile Wash 1000ml

Eco Textile Wash 1000ml -hoitoaine

Ekologinen, tehokas pesuaine kaikille teknisille ja toiminnallisille urheiluvaatteille. 

25,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Toko Eco Textile Wash on ihanteellinen pesuaine hengittäville ja muille teknisille vaatteille palauttaen mm. kalvomateriaalien hengittävyyden. Huolellisesti valitut pesuyhdisteet ovat tehokkaita jo matalissa pesulämpötiloissa ja koostumus on suunniteltu erityisesti ulkona syntyviö tahroja vastaan. Toko Eco Textile Wash on ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei sisällä väri- / eikä valkaisuaineita, se on fosfaatiton ja todella nopeasti biohajoava. Tästä syystä se on ansainnut Oeko-Tex Eco Passport -ympäristösertifikaatin. Pesuaine on dermatologisesti testattu ja se on todella riittoisa. Yhdellä pullollisella peset jopa 10 koneellista! 

Tuotenumero
5582610

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hoitoaineet, Toko

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.