Sisältöön

Toko Eco Textile Wash 250ml
Toko Eco Textile Wash 250ml

Eco Textile Wash 250ml -hoitoaine

Ekologinen pesuaine kaikille teknisille urheiluvaatteille. Auttaa säilyttämään materiaalien toiminnallisuuden ja pidentää niiden käyttöikää.

12,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Toko Eco Textile Wash on ihanteellinen pesuaine hengittäville ja muille teknisille vaatteille palauttaen mm. kalvomateriaalien hengittävyyden. Huolellisesti valitut pesuyhdisteet ovat tehokkaita jo matalissa pesulämpötiloissa ja ovat tehokkaita erityisesti ulkona syntyviä tahroja vastaan. Toko Eco Textile Wash on ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei sisällä väri- / eikä valkaisuaineita, se on fosfaatiton ja todella nopeasti biohajoava. Tästä syystä se on ansainnut Oeko-Tex Eco Passport -ympätistösertifikaatin. Pesuaine on dermatologisesti testattu ja se on todella riittoisa. Yhdellä pullollisella peset jopa 10 koneellista! 

Tuotenumero
5582604

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hoitoaineet, Toko

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.