Sisältöön

Toko Eco Wool Wash 250 Ml
Toko Eco Wool Wash 250 Ml

Eco Wool Wash 250 Ml -hoitoaine

Ekologinen ja tehokas villavaatteiden pesuaine. Sisältää villan luontaisia proteiineja. 

12,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Toko Eco Wool Wash on kaikille villavaatteille suunniteltu pesuaine, jonka sisältämät luontaiset proteiinit ehkäisevät nukkaantumista sekä epämiellyttäviä hajuja. Pesuaine on todella tehokas jo matalissa lämpötiloissa ja yhdellä pullollisella peset jopa 10 koneellista. Eco Wool Wash on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista, eikä se sisällä väri- / valkaisuaineita ja lisäksi se on 100% fosfaatiton. Pesuaine on dermatologisesti testattu ja nopeasti biohajoava. Tämän ansiosta se on ansainnut arvostetun Oeko-Tex Eco passport -sertifikaatin. 

Tuotenumero
5582609

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hoitoaineet, Toko

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.