Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Playrox -korkeavartiset kumisaappaat

Aloita tämä syyskausi Playroxilla! Nämä erittäin kevyet saappaat pitävät lapset kevyinä ja ovat huomattavasti kevyempiä kuin vastaavat lämpösaappaat.

59,90 €
Väri
Punainen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Aloita tämä syyskausi Playroxilla! Nämä erittäin kevyet saappaat pitävät lapset kevyinä varpaissaan ja ovat huomattavasti kevyempiä kuin vastaavat lämpösaappaat. Playrox on lämminvuorattu ja eristävä - valmistettu EVA:sta, ja sen luonnolliset lämpöominaisuudet lisäävät eristystä ja lämpöä. Näissä lähes painottomissa saappaissa on luonnolliset joustokohdat, jotka helpottavat pelaamista ja mukavuutta, ja integroitu kumipohja, jossa on monisuuntainen kulutuspintakuvio, joka on suunniteltu estämään liukastumista ja pitämään lapset jaloillaan.

Tuotenumero
5-11010

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Kumisaappaat, Viking

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.