Sisältöön

Viking

Viking käyttää markkinoiden parasta teknologiaa pitääksensä sinut lämpimänä, kuivana ja mukavana kaikissa olosuhteissa.

Selaa valikoimaa: Viking

Norwegian footwear since 1920 – Viking 100 vuotta!

Perustajamme Peter Mathias Røwde alkoi valmistaa kumisaappaita paikallisten maanviljelijöiden tarpeeseen. Kumisaapas oli loistava tuote Norjan vaativassa ilmastossa. Hyvin pian saappaita alkoivat käyttää myös kalastajat, metsätyömiehet jne. He kävelivät saappailla mudassa, vedessä ja lumessa.

100 vuotta myöhemmin mallistomme on kasvanut moneen tarpeeseen, mutta vieläkin olemme uskollisia perustajamme alkuperäiselle ajatukselle; laadukkaita ja toiminnallisia jalkineita vaativiin olosuhteisiin. Viking onkin vakiinnuttanut asemansa pohjoismaiden johtavana lasten ja GORE-TEX kenkien valmistajana!

Laadukkaat materiaalit ja suunnittelu ovat keskeisessä osassa, mutta myös innovatiivisuus ja yhteistyö maailmanluokan brändien kanssa, kuten GORE-TEX, BOA®, Michelin, Elastopan®ja Primaloft.

Innovatiivisuutemme ja teknologiat ovat myös huomioitu ja palkittu useaan kertaan, viimeisimmät voitot tulivat (v.2019) lasten 360 astetta heijastavalla Hero R GTX talvikengällä; voitimme Scandinavian Outdoor Award (Kids award-kategoria) sekä Ispo Award-palkinnot. Heijastavista tuotteista onkin tullut iso ja tärkeä osa mallistoamme, sloganimme onkin GO SAFE!

Intersportista löydät laajan valikoiman monikäyttöisiä Viking-kenkiä vapaa-aikaan ja urheiluun. Olipa mielessäsi laadukkaat Viking vapaa-ajan kengät tai lämpimät saappaat, Vikingin valikoimasta löydät etsimäsi. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Viking-kengät netistä tai tutustu Viking valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos ulkona liikkuminen on intohimosi, muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi.

Paljonko Viking -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Viking -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 125.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Viking -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Viking Play High GTX R Warm - varsikengät, Viking Fleek Warm Gtx 1v Jr - varsikengät ja Viking Veme Mid GTX R - korkeavartiset tennarit.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Viking

4.25/5

Perustuu 16 arvosteluun