Sisältöön
Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset... Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset julkaistu!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETPlayrox -korkeavartiset kumisaappaat

Aloita tämä syyskausi Playroxilla! Nämä erittäin kevyet saappaat pitävät lapset kevyinä ja ovat huomattavasti kevyempiä kuin vastaavat lämpösaappaat.

39,90 €
Hinta verkossa
59,90 € -33 %
30pv alin hinta: 59,90 € Lisätietoa
perjantai
Väri
Punainen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Aloita tämä syyskausi Playroxilla! Nämä erittäin kevyet saappaat pitävät lapset kevyinä varpaissaan ja ovat huomattavasti kevyempiä kuin vastaavat lämpösaappaat. Playrox on lämminvuorattu ja eristävä - valmistettu EVA:sta, ja sen luonnolliset lämpöominaisuudet lisäävät eristystä ja lämpöä. Näissä lähes painottomissa saappaissa on luonnolliset joustokohdat, jotka helpottavat pelaamista ja mukavuutta, ja integroitu kumipohja, jossa on monisuuntainen kulutuspintakuvio, joka on suunniteltu estämään liukastumista ja pitämään lapset jaloillaan.

Tuotenumero
5-11010

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Kumisaappaat, Viking

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.