Sisältöön
40% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 40% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC40
40% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC40

 Tarjoamme nyt 40% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC40. Etu on voimassa 29.11. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 29.11. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Covert QR5 Pro 50 JR jk-maila -jääkiekkomaila

Jo viidennen sukupolven Covert -maila!

149.00 €
Koko

Jääkiekkomailan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Covert QR5 Pro -mailan kuusikulmainen ja kapeneva Edge Taper -muotoilu voimistaa taivutusenergian vartta pitkin ja vapauttaa kiekon nopeasti. Ainutlaatuisella geometrisella muotoilulla kiekon vastaanotto paranee ja rakenne pysyy vakaana vahvaan peliin. 

Varsi on kevyempi ja lujempi kuin koskaan. Yksisuuntaisen Minimus Carbon UD -hiilikuidun käyttö luo tehokkaimman, keveimmän ja kestävimmän mailan. Revolutionary Lightweight Construction 188 on korkealaatuisin ja kevyin rakenteemme ja se käyttää edistyneintä materiaalivalinta- ja käsittelytekniikkaa. RLC188 yhdistää viimeisimmän nykyaikaisen hiilikomposiittitekniikan käyttämällä pienempiä kuituja ja kestomuovilla karkaistua epoksihartsia optimaalisen suorituskyvyn ja tasapainon takaamiseksi. 

Uudistettu FuelCore Ultra -lapa tarjoaa kovemman reunan ja vankemman hiilikuiturakenteen myötä pidempää kestoa ja estää materiaalia väsymästä säilyttäen uudenomaisen tuntuman. Kun Minimus Carbon 25 on kudottu ytimen ympärille, on lapa kevyempi ja kestävämpi kuin koskaan. Lavan pintamateriaali parantaa kiekkotuntumaa. 

Pito ja mailakontrolli on optimoitu tuomalla teksturoitu Slide grip vain niille alueille, joilla sitä tarvitset mahdollistaen käsien helpon liu'uttamisen tarvittaessa.

Ikäryhmä:Junior
Jäykkyys (Flex):50

Tuotenumero
QR5P502

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Warrior

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.