Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Tennarit ale

Tennarit ovat tyylikäs ja mukava valinta vapaa-aikaan. Tennareista löytyy lähes lukematon määrä erilaisia tyylejä ja värivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Mukavuudestakaan ei tarvitse tennareiden kohdalla tinkiä, sillä nykyisin saatavilla on moderneilla materiaaleilla ja teknisillä ominaisuksilla varusteltuja tennareita. Erityisesti suurten urheilumerkkien tennarit ovat nykyisin hengittäviä, pehmeitä ja tehokkaasti vaimennettuja. Urheilullisia ja mukavia tennareita valmistavat esimerkiksi Nike, adidas ja PUMA. Jos pidät sporttisen tyylin sijaan klassisesta tennarimuodista, rennot canvastennarit ovat aina tyylikäs valinta. Klassisia kangastennareita valmistavat esimerkiksi Converse ja Vans. Tyylien lisäksi tennareista löytyy valikoimaa myös laadun suhteen. Hyvään laatuun kannattaa tennareissakin panostaa ­–­ korkealaatuiset tennarit ovat yleensä mukavampia, ergonomisempia ja kestävämpiä.

Mistä löytyvät laadukkaat tennarit ale-hintaan? Jos haluat löytää parhaat tennari-tarjoukset, ostoksille kannattaa suunnata yleensä alkukeväästä tai loppusyksystä. Jos etsit parasta tarjousta, verkkokauppojen alennusosioita kannattaa tutkailla myös talviaikaan, suurimpien tennarikausien ulkopuolella. Ennen suuntaamista verkkoon tennariostoksille, kannattaa tarkistaa oma koko. Kansainvälisten merkkien kenkäkoot ilmoitetaan yleensä kirjaimin UK tai US, joten muista tarkistaa, mitä eurooppalaista kokoa nämä vastaavat. Kun ostat tennarit ale-hintaan verkkokaupasta, on myös hyvä muistaa, että tennareiden koot ovat yleensä merkkikohtaisia. Varmista siis, että tarjoushintaisella tuotteella on vaihto- ja palautusoikeus, niin voit sovittaa kenkiä ne tilattuasi ja palauttaa ne tarpeen vaatiessa.

Jos haluat löytää hyvät tennarit ale-hintaan, Intersportista löydät paljon huippumerkkien kenkiä parhailla hinnoilla. Valikoimasta löytyvät kaikki urheilun ja vapaa-ajan muodin parhaat merkit, kuten Nike, adidas, Converse, PUMA ja Vans. Olipa mielessäsi Converse-tennarit tarjoushintaan tai adidas-tennarit edullisesti, säännöllisesti päivittyvistä tarjoustuotteista löydät etsimäsi. Jos etsit tiettyä väriä, mallia tai kokoa, muista tarkistaa verkkokaupan lisäksi myös lähimmän Intersport-kauppasi tarjoukset. Suuresta valikoimastamme löydät myös vaatteet ja varusteet täydelliseen vapaa-ajan tyyliin. Katso esimerkiksi hupparit, collegepaidat ja verkkarit.

Paljonko tennarit - ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat tennarit - ale -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 68 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat tennarit - ale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Air Max Intrlk Lite W - naisten matalavartiset tennarit, adidas RACER TR23 W - naisten matalavartiset tennarit ja Halti Ersa II W - naisten matalavartiset tennarit sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: tennarit - ale tuotteet

4.54/5

Perustuu 229 arvosteluun