Sisältöön

Duffel bag

Duffel bag

Etsitkö tyylikästä, tilavaa ja monikäyttöistä laukkua? Klassinen duffel bag on sinulle sopiva valinta. Duffelilaukku on muodoltaan putkimainen olkalaukku, jota voi muunneltavien olkaimien ansioista kantaa kahdella eri tavalla. Duffel-laukku sopii kannettavaksi niin olalla kun repun tapaan selässä. Duffel bag yhdistää urheilukassin tilavuuden sekä repun käytännöllisyyden. Kun kuorma on kevyempi, laukkua voi kantaa kädessä tai olalla. Kun kannossa on raskaampi kuorma, duffel bagin voi napata selkään. Tilavuutensa ja mutkattoman kantoratkaisunsa ansioista duffelilaukku sopii loistavasti sekä niin viikonloppumatkailuun, retkeilyyn, urheiluun kuin vapaa-ajan käyttöönkin.

Millainen duffel bag sopii sinulle? Duffel bagit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kokoja ja tyylejä. Itselle sopivaa laukkua valitessa kannattaa aina pohtia omaa käyttötarkoitusta sekä tilantarvetta. Liian suurta laukkua on turha kanniskella tyhjänä, mutta liian pieni laukku hajoaa helposti, mikäli se pakataan liian täyteen. Pienempään tilantarpeeseen, kuten treenivarusteille ja vapaa-aikaan, riittää tilavuudeltaan noin 25–30 litran laukku. Jos tilantarve on sen sijaan suurempi, duffel bageista löytyy jopa 50 litran suuruisia kokovaihtoehtoja. Suurempi laukku sopii niille, jotka etsivät laukkua esimerkiksi pidemmille reissuille tai lajeihin, joissa varustemäärä on suurempi.

Haaveissa monikäyttöinen duffelbag? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki tyylikkäät duffelilaukut urheiluun, vapaa-aikaan ja reissaamiseen. Olipa mielessäsi pienempi tai suurempi laukku, meitä löydät runsaan valikoiman erilaisia malleja. Meiltä löydät kaikki parhaat merkit, kuten Haglöfs-laukut ja Helly Hansen -laukut. Suuren kokovalikoiman lisäksi tarjolla on runsaasti upeita tyylejä ja värivaihtoehtoja. Jos mielessäsi on tietty malli tai väri, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa duffel bag netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et löytänyt etsimääsi, katso myös muut reput, gymbagit ja urheilulaukut.

Paljonko duffel bag -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat duffel bag -kategorian tuotteet saat hintaan 33.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 155.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat duffel bag -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Yoga Duffel Bag, adidas Essentials Linear Duffel Bag Medium ja Nike Brasilia Training Duffel Bag Medium sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: duffel bag

4.11/5

Perustuu 18 arvosteluun