Sisältöön

Flip flopit

Flip flopit

Varvassandaalit eli Flip flopit ovat yksi kenkäkaapin ehdottomista vakiovarusteista. Flip flopit ovat täydellinen jalkinevalinta kesällä, kun helteet hellivät ja rannat kutsuvat. Kun hiekkarannat odottavat, et halua hidastella kengännauhojen tai solkien kanssa vaan valitset yllesi mielummin kevyet ja mukavat rantasandaalit. Flip flopeja löytyy kaikissa kesän herkullisissa väreissä ja malleissa sekä kaupungille, rannalle, vapaa-aikaan kuin urheilullisempaankin menoon esimerkiksi pelien jälkeiseen hengailuun tai vaikka altaan reunalle. Yksinkertaisimmillaan flip flopit ovat kumiset varvastossut, jotka pysyvät jalassa yksinkertaisen, varpaiden välistä kulkevan nauhan avulla. Mikäli varpaiden väliin jäävä osa ei tunnu sinusta miellyttävältä, voit myös valita toisenlaisen sandaalimallin, jossa remmi kulkee esimerkiksi jalkapöydän yli.

Niin naisten kuin miesten kesätyyliin sopii täydellisesti rennot flip flopit. Yhteistä lähes kaikille rantasandaaleille on se, että ne ovat äärimmäisen nopeat sujauttaa jalkaan ja pois. Flip flopit antavat jalkojen hengittää. Sandaalit ovat usein myös valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joten ei haittaa jos kastelet jalkasi vaikkapa mereen tai jos sadekuuro yllättää – sandaalit ja jalkasi kuivuvat nopeasti. Laadukkaissa filp flopeissa on otettu huomioon ergonomia, jolloin kevyissä sandaaleissa jaksaa kulkea pidemmänkin matkan. Tarpeesi mukaan sandaaleissa on valittavana lisätukea antavia ominaisuuksia, kuten nilkkaremmejä ja pohjan vaimennuksia. Jos kuitenkin käytän sandaalejasi pääasiassa altaan reunalla tai rannalla, jalkapöydän yli menevä remmi tai varvasremmi riittää.

Etsitkö nopeasti jalkaan sujautettavia flip flopeja? Intersportin suuresta valikoimasta löydät mukavat ja tyylikkäät flip flopit naisille, miehille ja lapsille. Olipa mielessäsi sitten rennot flip flopit rannalle tai tukevammat kesäsandaalit vapaa-aikaan, Intersportista löydät paljon mahtavia vaihtoehtoja huppumerkeiltä. Meiltä löydät esimerkiksi Firefly sandaalit, adidas sandaalit sekä Merrell sandaalit. Sandaalit ja flip flopit yhdistellään luonnollisesti muihin kesävaatteisiin, tutustu esimerkiksi shortseihin, t-paitoihin ja uima-asuihin.

Paljonko flip flopit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat flip flopit -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 135.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 80 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat flip flopit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Ersa II Slip-on W - flip flopit, Halti Jorah M - flip flopit ja adidas Adilette Aqua - flip flopit sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: flip flopit

4.27/5

Perustuu 183 arvosteluun