Sisältöön

Mikä on Click and Collect ja kuinka se toimii?

Varaa verkosta, nouda kaupasta – helppoa eikö?

Löysitkö verkkokaupastamme mieleisesi tuotteen? Click & Collect tarjoaa mahdollisuuden varata tuote kätevästi verkkokaupan kautta myymälävalikoimasta, mutta sen sijaan että tuote toimitettaisiin kotiin, se noudetaan ja maksetaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Varaus on voimassa seuraavaan kaupan aukiolopäivään saakka. Valitsemasi tuote odottaa lähimmässä Intersportissa juuri sinulle varattuna, ja asiantuntevat myyjämme ovat valmiina auttamaan valinnoissasi. Voit rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöstä, jolloin saat varmuuden tuotteen sopivuudesta.

Click & Collect toimii nopeasti ja vaivattomasti – toimi näin:

  1. Tutustu ja varaa
  2. Valmiina noudettavaksi
  3. Kokeile ja maksa

 

Tutustu ja varaa

Tutustu verkkokaupan kautta valikoimaamme. Kun olet löytänyt tuotteen, jonka haluat ostaa, klikkaa tuotekortilla kauppasaatavuus-painiketta. Valitse Intersport-kauppa, josta haluat noutaa tuotteen ja klikkaa varaa-painiketta. Täytä varauslomakkeen pakolliset kohdat ja lähetä varaus. Kun varaat tuotteen verkkokaupan kautta myymälävalikoimasta, ei sinun tarvitse maksaa toimituskuluja.

 Kauppasaatavuus-painike löytyy tuotekortilta.

Kaikki verkkokaupan tuotteet eivät ole varattavissa Click & Collectin kautta, sillä osa tuotteista ei ole Intersport-kauppojen valikoimassa.

Valmiina noudettavaksi

Myyjä kerää varaamasi tuotteet ja saat ilmoituksen sähköpostilla sekä tekstiviestillä, kun varaamasi tuotteet ovat noudettavissa. Tuotteita pidetään varattuina seuraavaan kaupan aukiolopäivään saakka varauksen vastaanottamisesta, esim. jos saat maanantaina ilmoituksen, että tuotteet ovat noudettavissa, voit noutaa varauksen vielä tiistaina kyseisen Intersport-kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Kokeile ja maksa

Voit rauhassa sovittaa varaamiasi tuotteita paikanpäällä. Varatut tuotteet maksetaan noudettaessa, mikäli tuotteet olivat mieluisat. Mikäli varaamasi tuote ei olekaan sopiva, voit jättää tuotteen ostamatta ja tutustua muuhun valikoimaan. Intersport myös lupaa sinulle täyden vaihto- ja palautusoikeuden. Voit palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän sisällä käyttämättömänä alkuperäispakkauksessa ostokuitin osoittamaan Intersport-kauppaan. 

Varauksen muuttaminen tai peruminen

Mikäli haluat muuttaa tai perua varauksesi, olethan yhteydessä suoraan valitsemaasi noutopaikkaan. Noutamaton tilaus peruuntuu automaattisesti ja tästä ei tule sinulle kuluja. Intersport-kauppojen yhteystiedot löydät täältä.

Luitko jo nämä?