Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Juomareput

Juomareput

On itsestään selvää, että nesteytys ennen urheilusuoritusta, sen aikana ja sen jälkeen on erittäin tärkeää, etenkin kesäkuukausina. Valtaosa ihmisistä ei juo vettä päivittäisen saantisuositusten mukaisesti, joka voi aiheuttaa ikäviä terveysvaikutuksia. Liian vähäinen veden juonti voi olla jopa vaarallista urheilijoille ja esimerkiksi hidastaa palautumista. Tämän takia juomareppu on lähes välttämätön varuste juoksua, pyöräilyä, hiihtoa tai muita kestävyyslajeja harrastaville. Juomarepun kanssa juot helposti pysähtymättä kesken suorituksen. Juomareput ovat kätevin tapa kuljettaa vettä suorituksen aikana. Juomareppu toimii liikkuessa perinteistä reppua paremmin, sillä se ei ole niin massiivinen ja häiritse menoasi, etkä joudu pysähtymään etsiäksesi juomapulloa repun pohjalta.

Paras juomareppu on niin mukava selässä, että unohdat kantavasi sitä. Hyvin istuva juomareppu ei hölsky selässä kovemmassakaan menossa. Laadukkaan juomarepun selkäosa hengittää eikä hiosta. Intersportin runsaasta valikoimasta löydät laadukkaat juomareput kaikenlaisiin tarpeisiin. Laadukkaat Salomon juoksuliivit mukautuvat vartalosi muotoon ja integroidut juomapullot ovat lähelläsi, kun tunnet olosi janoiseksi ja pystyt samalla tarkkailemaan juoman määrää. CamelBakin valikoimasta löytyy niin juoksuliivejä kuin juomareppujakin. CamelBak juomarepusta johtaa etupuolelle letku, jonka kautta on helppo juoda kesken treenin. Juomareppuihin ja juoksuliiveihin mahtuu veden lisäksi muita pieniä varusteita ja tavaroita treenin ajaksi, kuten ensiaputarvikkeita, puhelin ja avaimet.

Kattavasta reppuvalikoimastamme löydät hyvin varustellut, kestävät ja tyylikkäät juomareput parhailta merkeiltä. Valikoimastamme löydät myös napakasti istuvat juoksuliivit. Saatavilla on erivärisiä ja -kokoisia reppuja, joista jokainen löytää omaan selkään parhaiten istuvan mallin. Jos tarvitset apua juuri sinulle sopivan juomarepun löytämiseen, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään omaan harrastukseesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko juomareput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juomareput -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juomareput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Octane 9l W juoksureppu - juomareppu, CamelBak Octane 10l juoksureppu - juomareppu ja CamelBak Octane 10 juoksureppu - juomareppu sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juomareput

4.45/5

Perustuu 22 arvosteluun