Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Käsidesit

Käsidesit

Käsiemme kautta siirtyy paljon erilaisia mikrobeja pinnoille ja toisiin ihmisiin. Varsinkin yleisillä paikoilla, joissa suuret ihmismäärät ovat kosketuksissa toisiinsa ja eri pintoihin, leviää tehokkaasti erilaisia pieneliöitä. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi kuntosalit, joissa päivän aikana useat ihmiset käyttävät samoja välineitä ja laitteita. Käsien kautta mikrobit leviävät nopeasti ihmisistä ja välineistä toisiin, joten erityisesti influenssa kautena on tärkeää muistaa hyvä käsihygienia. Käsien hygieniasta on kuitenkin huolehdittava myös kuntosaliharjoittelun aikana, eikä vain harjoittelun jälkeen, jotta kuntosaleista ei muodostuisi tautipesiä.

Käsien pesu saippualla on paras tapa tuhota käsissä oleilevat mikrobit ja samalla huuhdella käsiin tarttunut lika pois. Tehokkaan käsien pesun jälkeen on kuitenkin muistettava kuivata kädet hyvin, sillä kostea pinta on mieluinen kasvualusta erilaisille pieneliöille.

Aina ei kuitenkaan ole mahdollista pestä käsiä saippualla ja vedellä, joten käsidesistä on tällöin paljon apua. Käsidesi ei myöskään kuivata käsiä samalla tavalla kuin vesi, joten on jopa suositeltavaa käyttää jatkuvan käsienpesun sijaan välillä käsidesiä, käsien kuivumisen ja ihon halkeilun välttämiseksi. Tehokkaat käsidesit sisältävät vähintään 60-prosenttista alkoholia, joka tuhoaa mikrobien solukalvoja. Käsidesi ei kuitenkaan puhdista käsiä lialta, joten on tärkeää muistaa pestä likaiset kädet saippualla. Likaisissa käsissä käsidesi vain siirtää likaa ympäri käsiä ja näin ollen myös tarjoaa mikrobeille suojaa, tuhoamatta niitä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.